قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

تعطیلی مترو تهران در دستور کار

فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: پیشنهاد تعطیلی مترو تهران داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 26
کد خبر: ۳۹۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا زالی پیش از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران در ستاد مقابله با کرونا استان تهران طی سخنانی گفت: مردم ما باید بپذیرند، که بخشی از رفتار روزمره و زندگی آنها کرونایی باشد، ما یک سری محدودیت‌ها و مسائل بازدارنده و محدودیت‌های اجتماعی و مدنی را در سال ۹۹ اجرایی می‌کنیم.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران اضافه کرد: این مداخلات بازدارنده برای حفاظت از نفوس مردم اعمال می‌شود و مردم باید آمادگی مقابله با این محدودیت‌ها را داشته باشند، در گام اول و در کنار سایر مداخلات اجتماعی قرار شد، تمام بوستان‌ها و تفرجگاه‌های تهران به سرعت تعطیل شوند.

 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر پیشنهاد ستاد مقابله با کرونا برای برخی محدودیت‌ها در حمل و نقل عمومی نیز گفت: پیشنهاد ما کاهش فعالیت‌های روزمره است و محدودیت و یا تعطیلی مترو در دستور کار شورای شهر تهران قرار دارد، تعطیلی مترو و ناوگان اتوبوسرانی شهرها یکی از کارهایی است، که در کشورهایی که با کرونا دست به گریبان هستند، اجرا می‌شود و منتظریم شورای شهر تهران نیز این امر را ابلاغ کند.

 

زالی در خصوص افرادی که مصوبات را رعایت نمی‌کنند، نیز گفت: در جلسه امروز مقرر شد، عزیزانمان در نیروی انتظامی و نیز دادستانی تضامین لازم حقوقی، قضائی و بازدارنده را به مصوبات پیوست کنند، تا طرح‌های مداخله‌ای ما از پیوست لازم حقوقی، قضائی و انتظامی برخوردار باشد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر